Публикации в | Реклама и маркетинг

Зали под наем в центъра на София

Публикувано на 24 март 2015 от webzone

fntsДа изберем добро местоположение има важно значение когато провеждаме коктейли, международни мероприятия, международни симпозиуми, конферентни събития, конгреси, бизнес срещи и други. Намирайки точната зала, с отлично техническо оборудване и опитен персонал, подготвен за конферетни мероприятия, ще ви осигури хубаво протичане на събитието. Конференциите са от голямо значение за вашия бизнес и за публичния сектор. Започвайки от малки фирмени бизнес срещи до световни конференции и международни симпозиуми, в които участват хора от целия свят. Каквото и да е събитието, организирането му е изискващ нерви и взаемащ ценното ви време процес. Има доста фактори, които не трябва да пренебрегвате защото иначе рискувате събитието да не протече така както желаете – трява да изберете подходящата конферетна зала с лесно достъпоно местоположение, да помислите за кетъринга, да наемете обучен техник и подходящо техническо оборудване.

Ние от Федерация на научно-техническите съюзи можем да ви предоставим следните зали под наем за организиране на вашето събитие : концертна зала, зала за курс, зали за конференции , зала за конгрес, зала за семинар, зали за презентация, зали за симпозиуми, мултимедийни зали, зала за парти, компютърна зала, зала за коктейл и други. Добрата локация, в центъра на София, на залите ни ще спомогне за лесното им откриване от поканените гости. Нещото, което би ви помогнало в най-голяма степен докато тече ораганизационният процес, е изборът на място за провеждане на бизнес срещата. Трябва да сте сигурни, че избраното от вас място разполага с персонал, готов да се притече на помощ във всеки момент. Така вие ще имате предостатъчно време за да обърнете внимание на самата конференция. Имайки предвид посочените по-горе причини, във всички случаи ще е по-добър вариант да наемете зала за презентация, която предлага конферентно техническо оборудване и добре обучен техническо лице. На вашето внимание ние от Федерация на НТС – област София-град, ви предлагаме на достъпни цени изумителни условия за планиране на научно-технически мероприятия, междунaродни симпозиуми, бизнес срещи, конференции, презентации, конгреси, коктейли, курсове и др. Разполагаме с помещения с размери от 39 до 200 м2. Залите са с големина от 20 до 100 места. Предимствата са: добра локация в гр. София, местоположение на ул. „Г.Раковски“ №108, много мaршрутни линии и спирки на тролеи, близко до спирки на трамваи. Също така има хотели в близост, широк асортимент от зали, някои зали предлагат различни конфигурации. Отделно място за кетъринг и кафе-паузи. Платен паркинг. Собствена тоалетна. Oборудване и Услуги – Предлагаме избор от услуги и технически средства свързани с конферентните събития: озвучителна система, система за конференции, система за дискусии, микрофони, дъска за писане, мултимедия, принтер, факс, техник, гардероб, всичко останало със заявка.

Автор: m_department. Източник: Федерация на научно техническите съюзи

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история