Публикации в | Дом и Градина

Етикети |

Няколко правила за детската стая

Публикувано на 02 декември 2013 от webzone

Детска стаяФакт е, че на децата е необходим пространство, за да се развиват. Ето няколко правила за детската стая.

- Не боядисвайте стаята точно преди да донесете бебето вкъщи! Дори и при възрастните в такива случаи се появява главоболие, което се дължи на вредните химикали в боите. Вашето дете може сериозно да се разболее.
- Уверете се, че мебелите и килимите в детската стая са изработени от безвредни материали. Децата в първите месеци на своя живот реагират бързо на всичко.
- Децата обичат разнообразни звуци. Те ги успокояват. Харесват им вибрациите на мобилните телефони. Въпреки това не поставяйте този „източник на безпокойство“ над бебешкото креватче. Той ще е причина за неспокоен сън.
- Детската стая по възможност трябва да е светла. Препоръчваме леки светли мебели със заоблени ръбове.

Трудностите с учението при децата в тинейджърска възраст обикновено са свързани с дисхармония възникнала в тяхното малко царство. Често срещано явление е стени боядисани в ярки и пъстри тонове бои или тапети, и същевремено украсени още с плакати. Към това добавете килими, завивки и пердета с щампи на герои от комикси. Много рафтове с играчки. В такава стая не може да учи даже и много надарено дете! Естествено Вие не можете да забраните на детето си да сложи плакат с любимата си „звезда“ на стената. Но трябва да се съобразите с това, че когато детето учи на бюрото не трябва да го наблйдава постоянно. Един плакат е напълно достатъчен!

Автор: LifeBox

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история