Публикации в | Здравни съвети

Етикети |

Лесна и бърза цитрусова диета

Публикувано на 01 декември 2013 от webzone

ЦитрусиПортокали, мандарини, лимони киви или пък грейпфрут… С наближаването на зимата апетитът ни става все… по-цитрусов!

Макар че идват от най-екзотичните и горещи страни, по нашите географски ширини сме свикнали да свързваме тези плодове с прекрасни зимни изживявания като топла и уютна вечер вкъщи, празнична трапеза, горещ чай… Знаете ли обаче, че с вкусните плодове можете и да си направите страхотна диета?

Защо пък чак да е страхотна ли? Ами, много просто. Тя продължава само 2 дни, с нея можете бързо да се сбогувате с 2 излишни килограма и освен това действа енергизиращо, тонизиращо и зарежда организма с полезни витамини и фибри. Да не говорим и че е адски вкусна!

Диетата е съвсем лесна за изпълнение. Просто 48 часа не яжте нищо друго, освен цитрусови плодове. Ограничения в количествата няма, а хубавото е, че можете да ги приемате и под формата на фрешове.

С тази бърза и лесна диета, ще прочистите тялото си от натрупаните токсини, но имайте предвид, че при нея йо-йо ефектът е много вероятен. Ето защо е препоръчително да спазвате по-лек режим на хранене, след като въпросните 2 дни изтекат.

Цялата статия тук.

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история