Публикации в | Полезно

Какво представляват ДДД услугите

Публикувано на 06 октомври 2014 от webzone

DDDДДД е съкращение на дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Услугите са свързани, с премахване на паразити, пръскане срещу насекоми и гризачи. Мнозина от нас имат проблем с наличието на хлебарки в дома и офиса, а обикновените препарати, не вършат почти никаква работа, ето защо съществуват фирми, които се грижат да изтребят вредителите и да донесат пълната хигиена във вашите помещения. Хлебарките и дървениците обичат старите сгради. Те свиват гнезда буквално навсякъде в дома и работното място, което създава дискомфорт за собствениците. Освен стреса от пълзящите буболечки, е възможна появата на алергии и различни заболявания.

Всички тези факти ни говорят, че се нуждаете от ДДД услуги, за да се избавите от теглото. Същото важи за обекти и имоти обитавани от гризачи, в този случай, трябва да се приложат методи по дератизация, като последните могат да бъдат, биологически или химически. Дератизацията, е дълъг процес, при който мишките и плъховете биват подложени на пръскане с отрови или залагане на капани, целта е да се изчистите от заразата, час по-скоро. Дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията могат да се прилагат и от вас, но за целта се нуждаете от специална подготовка, включваща наличие на инструменти, примамки и препарати получили одобрение от Министерството на здравеопазването. Ако не се сте компетентни, какви инсектициди да използвате по-добре въобще не се хващайте на работа, а повикайте професионалистите. В края на статията ви препоръчвам да се обърнете към фирма Превента ЕООД, която ще напръска обектите и ще приложи модерни методи за избавяне от насекоми и гризачи. Освен всичко казано, получавате и шест месеца гаранция при две операции на имота ви. Като обобщение можем да кажем, че на повечето хора се налага употребата на ДДД услуги ако искат чист дом, без наличието на неканени гости, от сорта на хлебарки, мравки, дървеници, плъхове или мишки. Аз ви пожелавам успешна борба срещу вредителите и на добър час.

Димитър Йорданов

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история