Условия

Тези правилата са с цел да направим сайта полезен, както за читателите, така и за авторите на статии.

Условия, при които е позволено да се копират статии от директорията са

1. Да бъде спазван ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА. При публикуване на статия от този сайт вие сте длъжни:

  • да не променяте текста и словореда на статията;
  • да поставите информация за автора в края на статията;
  • да оставите всички връзки в статията активни и непроменени;
  • да посочите като източник на статията Уеб БГ Зона с линк към сайта или по-добрият начин за вашият сайт е линкът да сочи директно към страницата, в която е статията.

Последеният ред от статията може да изглежда по следния начин:
Автор: Иван Попов.  Източник: Уеб БГ Зона

Връзката към източника на статията е полезна и за вашият сайт, тъй като търсачките наказват сайтове, които копират и съответно дублират съдържание. С връзката след думата Източник вие показвате на Google и останалите търсачки, че статията не е открадната. По този начин класирането на вашият сайт в Google няма да пострада.

2. Нямате право да продавате съдържание от директорията или да го публикувате на печатен или друг носител, без изричното съгласие на автора на статията.

Условия за автори на статии в Уеб БГ Зона

1. Изпращайки статия за директорията, вие декларирате, че сте автор на тази статия или притежавате авторските права. Трябва статията да бъде измислена и написана изцяло от вас или някой друг, но вие да сте носител на авторските права. Статията не е желателно да бъде публикувана в друг сайт.

2. Запазваме си правото да отхвърлим статия по наша преценка, без да сме длъжни да обясняваме мотивите си за това. Възможно е без да бъдете предупредени, редактор да премести статията в друга категория, да промени  етикетите на статията, да направи част от връзките в статията неактивни или да отхвърли статията. Допускат се до 3 връзки в една статия.

3. Връзките трябва да са само към работещи български сайтове с добра репутация.

4. Запазваме си правото да променяме правилата за използване и правилата за публикуване в директорията, без да сме длъжни да уведомим авторите предварително.

Ограничение на отговорността

Екипът на Уеб БГ Зона не носи отговорност за съдържанието и коректността на статии, които не са написани от екипа ни или за неправилно използване на съдържанието от трети лица. Когато ни бъде съобщено за такава статия, тя ще бъде премахната.
Не носим отговорност за нарушаване на закона за ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА, но ще окажем пълно съдействие на засегнат автор и ще предприемем всички необходими законови мерки срещу нарушителя. Ако имате подозрения за кражба на статия или неправилно използване, моля съобщете ни.

Други

Коментари по статии на потребители използвани като анкор текст ще бъдат премахвани. Повторно нарушение се наказва с  бан.

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история