Пречиствател на въздуха във вашия дом

Публикувано на 11 април 2014 от webzone

efhcuidzНов пречиствател на въздуха предлага Daikin с 6-слойна филтрираща система. Въздухът в затворени помещения често е замърсен с неприятни миризми, особено през зимата, когато прозорците са затворени и хората прекарват много време у дома. Новият въздухопречиствател Daikin MC70L е особено ефективен при пречистване на въздуха: благодарение на технологията Streamer, замърсеният въздух преминава през шест слоя филтри преди да бъде върнат в стаята. Уредът елиминира прах, полени, акари, бактерии и неприятни миризми.

Фирма Конвект ООД е основана през 1991 година. Основната дейност на фирмата е свързана с климатизацията, отоплението и вентилацията на жилищни, обществени, търговски и индустриални сгради на територията на град Видин и региона. Фирмата доставя, монтира и осигурява гаранционна и извънгаранционна поддръжка на климатици от различни марки.

Новата серия климатици Daikin Emura е предвидена да се появи на пазара през пролетта тази година и цели да удовлетвори уникалните европейски естетични изисквания вече предварително привлече симпатиите в технологичните дизайнерски среди. Конвект ООД разполага с лицензирани консултанти, отговарящи на изискванията на чл.23, ал.1 от ЗЕЕ, за обследване на сгради за енергийна ефективност, изготвяне на енергийни сертификати и оценки за съответствие на част Енергийна ефективност.

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история