Публикации в | Мода | Полезно

Етикети | ,

Как да подбираме бижутата си?

Публикувано на 01 декември 2013 от webzone

GrivnaЕдва ли познавате жена, която не полага грижи и не се стреми да изглежда добре. Всяка от нас го прави. Освен дрехите и модните тенденции, които непрестанно биват следени от нас, трябва да се научим да обръщаме внимание и на накитите, които използваме. В много случаи жените съумяват да съчетаят добре облеклото си с чантата и обувките, но много от нас не умеят да подбират правилно бижутата си.

Несъмнено на всяка от нас се е случвало да стои пред огледалото и да не може да вземе решение кои обици да сложи или с какво колие да ги съчетае. Много от дамите, особено по-младите, имат два-три накита, които харесват повече от останалите, и ги носят едновременно и непрекъснато, точно защото не могат да решат кой от тях да изберат. От това се пораждат най-честите грешки при подбора на бижута. Съветваме Ви винаги, когато сутрин не можете да вземете решение как да съчетаете аксесоарите, да избирате само един от тях. Така рискът да сбъркате е минимален.

Има и начини, по които винаги ще изглеждате перфектно в ежедневието, но също така и при по-специалните случаи. Колие с кристал Сваровски би решило много от дилемите Ви пред огледалото. Поставен на фона на не особено официално облекло, кристалът Сваровски веднага се превръща в акцент, който освежава излъчването Ви. Но в същото време е и прекрасно допълнение към коктейлна, а защо не и към вечерна рокля.

Автор: Article-bg.eu

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
Лекарски препоръки и съвети
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история