Публикации в | Дом и Градина

Как да изберем камина за нашия дом

Публикувано на 15 юли 2015 от webzone

kaminaКамината заема „специално място“ в всяко едно жилище, където присъства. Камината се вписва успешно във всеки един интериор, като го допълва и внася допълнително уют, топлина и любов във вашия дом. Как да изберем правилната камина за нашия дом? Планирането и осъществяването на камината трябва да се случи навреме. Като за начало вземете решение, за какво ще използвате вашата камина. Дали ще има чисто декоративна функция, и ще е за удоволствието от играта на пламъците и живия огън, или ще се използва за отопление на вашия дом, или част от него. Отговорите на тези въпроси ще определят, големината, вида, стила и цената на вашата камина. Бихте могли за изберете стила на вашата камина от тук:

Не на последно място по важност е да се провери съществуващия комин, годен ли е за използване и дали е с правилното сечение, и ако отговора е „НЕ“, то има ли вариант да бъде изграден нов комин. Варианти за комин: За завършване на камината, е необходимо да се подбере правилната облицовка. Тук вариантите са много и най често трябва да се ръководим от това, какъв стил и визия желаем да постигнем. Най-често използваните варианти са: керамични или клинкерни плочки, гранитогрес, мрамор, гранит, масивен и красиво оформен камък, дървени и метални елементи и много други. Вие имате безкрайни възможности за дизайн и стил, всичко се обуславя от това какво желаете да постигнете като краен резултат.

Автор: topkamini.com

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история