Публикации в | Мода

Какво ново в модата през идните студени месеци?

Публикувано на 17 октомври 2014 от webzone

jakeЗаповядайте да разгледате обновената уеб страница на българския онлайн магазин Cool Clothes на http://cc-bg.net/. Магазинът е интегриран и в социалните мрежи, а сайтът му е с олекотен и реновиран дизайн. Брандът разполага и с конвенционален магазин, в който можете да пробвате директно стоките и да се уверите лично във високото им качество и тяхната оригиналност, намиращ се в столичния квартал Дружба бл. 278, на входа на Цариградски комплекс. Той предлага богат асортимент на дамски дрехи, обувки и аксесоари – тениски, потници, пуловери, суетшърти, якета, жилетки, сака, къси панталони, поли, дънки, панталони, рокли, туники, обувки, бижута и аксесоари. Тази година е модерен монохромния цвят, а използваните до сега резки и отсечени контрасти са демоде и считани за резки и неделикатни.

Дрехите от колекцията за студените месеци са в нежно преливащи се нюанси на синьо, лайм, прасковено, розово и оранжево. Есенните, пастелни багри ни приканват да променим забързания и обтегнат ритъм на работа и контакти, да прекъснем инерцията и да се освободим за момент от хаоса, за да се презаредим и подготвим за наближаващия сезон; да се държим с другите по-деликатно, по-нежно и с повече чувства. На второ място в колекцията на „Яки дрехи“ са екрюто, каки, коралово, както и матовото синьо-зелено, комбинирани с бяло или земните нюанси на кафявото. За началото на есента заложете на разкроени силуети, пачуърк и асиметрични кройки.

Бизнес облеклата също са разчупени, конструирани едновременно от блестяща и матова материи, съчетани с ниски обувки – лоуфъри, балеринки и др. Елегантната си колекция „Яки дрехи“ разделя на две части. Частта със сака, ризи, панталони, поли и официални блузи е вдъхновена от етнокултурата, с автентични етно елементи и множество сложни оригинални и креативни кройки, които ни пропускат да подчертаят женствените извивки на тялото.

Автор: Георги Талов

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история