Публикации в | Авто | Технологии

Етикети |

Всичко за вземането на кола под наем

Публикувано на 18 октомври 2014 от webzone

autoАко искате да вземете кола под наем, трябва да имате предвид някои обстоятелства, които ще ви съпровождат през цялото време, от отиването в рент а кар компанията, до излизането ви. Разбира се, не смятайте, че наемът на лек автомобил е нещо много сложно и недостижимо, защото това не е така. Нещата, които трябва да притежавате са изрядни документи – шофьорска книжка и лична карта, които са абсолютно задължителни при усвояването на превозно средство. Редом до тях може да застане и кредитната карта, от която да бъде блокирана определена сума пари, но съществува и вариант за разплащане в брой. Обикновено хората се притесняват от предварителния оглед на автомобила, който между другото не е никак страшен. Процедурата цели да установи моментното състояние на леката кола, която искате да вземете под наем. Ако последната има дефекти или някакви проблеми, то те се описват в приемно-предавателен лист. Всичко се прави във ваша полза, така че да не ви обвинят за дадена драскотина, пробойна или по-сериозна повреда. Представете си ситуация, при която липса предварителен оглед на колата, тогава винаги могат да кажат, че вие сте причинили някаква вреда, която трябва да заплатите.

Прегледът на автомобила под наем се извършва във ваше присъствие и член на рент а кар фирмата. Цялата процедура е с времетрайност от 15 до 30 минути, според зависи от състоянието на селектираното МПС. В края на тази подробност се преминава към подписване на договор, с който се ангажирате да спазвате определени правила. В обобщение Абсолютно спокойно можем да обобщим, че вземането на кола под наем, представлява един облекчен процес целящ да ви услужи с возило в най-кратък срок. Притесненията и тревогите ви са излишни, дори да се касят до цените, защото можете да се възползвате от уникалните промоции на IRENT BG още днес. Пожелаваме ви всичко най-добро и лек и безавариен път навсякъде по света.

Автор: Димитър Йорданов

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история