Хотел Микс Видин

Публикувано на 10 април 2014 от webzone

hotel-mixХотел Микс се намира на една от главните артерий свързващи град Видин с „Дунав мост 2″. В непосредствена близост (150м) се намира магазин „Кауфланд“ и други търговски обекти за удобство на гостите на хотела.

На 15 мин. пеша от хотела се намира общинския пазар, на 20мин. се намира центъра на града, крепостта „Баба Вида“, река „Дунав“ с прекрасна крайбрежна градина и всички други забележителности на града, посещаващи се целогодишно от наши и чуждестранни туристи. На около 50км. се намират природните феномени „Белоградчишки Скали“ и пещерата „Магура“.

Хотела разполага с 1 апартамент, 2 единични и 3 двойни стаи. Всяка стая е със самостоятелна баня и тоалетна. Стандартните екстри са: климатик, телевизор тип „плазма“ и безплатен безжичен интернет.

Хотела е част от обособен търговски комплекс разполагащ с ресторант с прекрасна лятна градина, отлична кухня с 10% отстъпка за гостите на хотела, автомивка с 20% отстъпка, пекарна с богат асортимент от топли закуски и осветен паркинг с нощна охрана.

За по-дългосрочен престой в хотела цените подлежат на коментар. Заповядайте при нас. На изгодни цени ще получите отлично обслужване!

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история