Строителни услуги и скеле под наем

Публикувано на 09 март 2014 от webzone

skele-big-1Фирма ЕДИЛ гр. Видин разполага с 3000 кв.м. италианско рамково скеле, което ползва за собствени нужди и отдава под наем. Ние предлагаме високо качество при изпълнение на различни видове строителни услуги и гаранция от 5 до 10 г., като фирмата е сертифицирана от Baumit.
Фирма ЕДИЛ разполага със собствен транспорт и квалифицирани работници. Нашият дългогодишен опит и професионализъм е гарант за предлаганите от нас услуги. Предлагаме на Вашето внимание кратко описание на строителните дейности и тяхната същност.

Фасадно скеле. Фасадното рамково скеле е предназначено за фасадни или вътрешни ремонтни, реставрация и други строителни работи. Представлява тръбна рамкова конструкция, която се сглобява без болтове връзки и може да се монтира и демонтира от двама работници.

Топлоизолация. Топлоизолацията на една сграда или съоръжение е изключително важен фактор и служи за енергоспестяване и намаляването на разходите за отопление. Ние Ви гарантираме изключително качествено положена топлоизолация. Разполагаме с квалифицирани специалисти и скеле.

Хидроизолация. Покривът изпълнява може би една от най-важните функции в дома. Полагането на хидроизолации ви спестява време и средства за последващи ремонти. Външната хидроизолация е желателно да се постави още при изграждане на сградата. Вътрешната хидроизолация предпазва само помещението.

Услуги с абкант. Фирма ЕДИЛ предлага огъване на ламарина до 260 см. с изключително висока точност и качество, благодарение на последно поколение цифров, хидравличен абкант-преса. Основно се използва за производството на безшевни улуци.

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история