Полезни документи, бланки и формуляри, CV

Публикувано на 01 ноември 2013 от webzone

Полезни документи Почти всекидневно се сблъскваме с необходимостта от попълването на документи или се нуждаем от готови образци, бланки и формуляри. Автобиография (CV), молба за постъпване на работа, договори, приемо-предавателни протоколи и други.

Предстои да завършите образованието си и да започнете търсене на първата си истинска работа? Тогава достигате до един важен документ като CV-то, който повечето потенциални работодатели възприемат като вашата визитна картичка.

Какво четат HR специалистите в CV-то?

Мнението на професионалистите е, че не е необходимо много време да бъде прегледано едно CV и в него да бъдат откроени важните детайли. Времето обаче зависи и от изискванията на позицията, за която кандидатства кандидатът. Опитът и образованието на кандидата са есенцията на едно CV, а начинът, по който са структурирани, играе важна роля за това дали човек може да представи обективно и пълноценно себе си в рамките на своята автобиография.

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история