Публикации в | Уеб дизайн и SEO

Онлайн репутация

Публикувано на 01 декември 2013 от webzone

Онлайн репутацияПринципно нов е алгоритъмът за управление на онлайн репутация (ORM) и интернет PR, която Максофт интегрира през последните години.

Използвайки внедрените през 2008 година алгоритми за SEO оптимизация, компанията осигурява контрол и влияние над съдържанието в интернет за целите на фирми, търговски марки и личности.

Услугите са свързани с мониторинг на мнения в Google и предприемане на непосредствени действия по генериране и SEO оптимизация на положителното съдържание.

Услугите по управление на онлайн репутация са свързани с копирайтинг, редовно отразяване на събитие и непрекъснато поместване на уникално съдържание в сайтове с контролиран достъп- официален сайт на клиента и създадени допълнителни информационни сайтове.

Работата по управление на онлайн репутация се извършва в тясна връзка с маркетинг и PR отдела на клиента и обслужаващата го PR агенция.

Автор: Мартин Петров

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история