Публикации в | Уеб дизайн и SEO

Етикети |

Интернет Блог

Публикувано на 02 декември 2013 от webzone

ИнтернетФирмен или личен интернет блог- това е уеб сайт създаден за изразяване на собствено или корпоративно мнение и ангажираност към определена тема или кауза.

Какво е съдържанието на уеб блог?

Характерна черта е на интернет блога е, че съдържанието му е изградено от статии по отделни теми текстовете завършват с възможност за КОМЕНТАР.

Текстовете в блога се пишат неформално, без излишни суперлативи, на разбираем език.

Разликата между форум и блог?

Във форумът се поставят кратки теми и „думата“ се дава изцяло на читателите за коментари. Форумът обикновено изисква регистрация, а коментарите се редактират от администратор и модератор.

При блога темата се развива в по обстойно в отделна интернет страница (страници) и коментарите са свързани с написаното. По този начин авторът поставя по-ясно темата за коментар.

В блоговете обикновено възможностите за коментиране са реализирани по достъпно, вкл. чрез OpenID- вашите данни за вход в Google, Facebook или друго приложение вместо изрична необходимост от регистрация.

Автор: Максофт НЕТ

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история