Публикации в | Уеб дизайн и SEO

Иновациите от Максофт

Публикувано на 01 декември 2013 от webzone

internetMaksoft CMS- 2003, Максофт offPage SEO- алгоритъм 2008, Максофт ORM подход- 2011. Информация за най-важните внедрени от Максофт иновации в интернет и печатната реклама.

Максофт разработва интернет сайтове от средата на 90-те години- самото начало на навлизането на интернет в България.

През 1998 година Maksoft създава първият активен и днес, самостоятелен голям български интернет сайт за безплатни обяви.

През 2003 година Maksoft пуска първата изцяло българска система за управление съдържанието на интернет сайтове, която интегрира хостинг и вътрешна сайт SEO оптимизация. По това време CMS системите са все още иновации в интернет не само в България, но и по света.

Понастоящем Maksoft CMS поддържа над 100 000 страници и осигурява бизнес поддръжка и контрол релевантността на съдържанието за целите на предните Google позиции.

През 2008 година изполвайки възможността на Максофт CMS да контролира глобално съдържанието, компанията активира услугата автоматична SEO оптимизация, която е отворена за клиенти на фирмата или сайтове разработени от външни компании. Името на алгоритъма е Maksoft SEO.

През 2010 година се внедрява Maksoft ORM, което всъщност е алгоритъма Maksoft SEO обърнат „обратно“. Компанията вече използва Maksoft SEO не само за оптимизация на много ключови думи към един сайт, а и за оптимизация на една ключова дума към много сайтове за целите на Maksoft ORM услуги по управление на онлайн репутация и съдържание в интернет.

Иновациите в интернет създадени, внедрени и поддържани от Максофт са представяни в НДК на Реклама Експо, туристическото изложение Ваканция и Спа Експо, строителното изложение Стройко, на презентации във Варна, София, Плевен, Враца, на международния икономически форум Дунав в Монтана.

Компанията работи и като подизпълнител с много от рекламните, ПР и маркетинг агенции в България и е отворена за нови партньорства.

Автор: Мартин Петров

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история