Публикации в | Любопитно

Етикети |

Извънземните имат база на Луната

Публикувано на 01 декември 2013 от webzone

ЛунаКъм днешна дата съществуват много хипотези, че на Луната има бази на извънземни. Темата е обсъждана в много статии, но истината няма да излезе наяве, докато някоя държава не направи официално изявление, потвърдено от съответните документи, за следи от дейността на пришълците на естествения спътник на Земята.
Наскоро учени откриха няколко такива „доказателства“ за присъствието на бази на извънземни на Луната. Много бързо след това обаче цялата информация беше скрита или изтрита от базата данни на НАСА.
Професор Карл Уоринг разказа как се е занимавал с изучаване на снимки от космическата мисия „Аполо“. Тогава в ръцете му са попаднали фотографии със структура, която по нищо не прилича на изкуствена, а напротив – създадена от много интелигентни същества.

От своя страна д-р Франклин Роуч заявява, че щателен анализ на видеото и снимките, предоставени му от астронавтите, са му позволили да заключи, че пребиваващите в орбита екипажи са станали случайни свидетели на факт, станал по-късно известен като НЛО.

Представители на НАСА обясняват тези наблюдения просто като куп боклук, въпреки че след това думите им са опровергани от много експерти.

Коментари

Advertise Here
Advertise Here
машинно полагане на замазка, виброполагане, метали и строителни материали, хотели видин, цени хотели видин, настаняване във видин, новини видин, външна и печатна реклама, фирмени календари, seo оптимизация на интернет сайт, уеб директория, българска история